Despre autor

Cui îi pasă, nu-i așa?

Oh, încă ești aici!?

Ok, fie.

Alexandra Marinovici, soție și o persoană pasionată de mister, și-a început activitatea de autor încă din 2013, când lucrurile despre arta compunerii unei cărți erau vag definite în percepția ei.

În căutarea propriei sale identități, a construit o gamă de povești de urban fantasy ce a ajuns la inimile multor adolescente rănite și aflate în procesul de maturizare.

Deși autoarei nu i-au plăcut compunerile cu temă dată, s-a lăsat inspirată de tot ce a înconjurat-o și a compus 13 cărți, unele terminate, altele nu, pe un site ce promova tinerii cu speranță pe acest drum.

Odată ce căutarea propriei identități a luat sfârșit, autoarea a văzut cu alți ochi încercările ei de a scrie până acum. Din acest motiv a întemeiat echipa AlMa’s, pentru a da naștere proiectului AlMa’s Whispers.

Un proiect prin care autoarea va aduce la un cu totul alt nivel vechile sale scrieri, dar și alte povestiri misterioase.

Mai mult, autoarea îi apreciază pe cei care o urmăresc, așa că plănuiește să se apropie și mai mult de aceștia prin diferite giveaway-uri și alte activități de acest gen.

Înapoi sus