Imperiul Muștelor

După o incursiune, lumea în care Irina Maxwell trăia s-a divizat în oamenii de rând, ce supraviețuiesc dacă-i servesc pe cei din elita societății – creaturi nocturne, posesive, agresive, cu chip uman și oamenii cu abilități supranaturale, ce se antrenează să-i vâneze pe aceștia.

Când familia Maxwell este invitată pentru prima dată la balul anual al regelui, Irina realizează că e o lume volatilă, în care revoluția vânătorilor își va aștepta eroina. Crezând că vânătorii vor zdruncina elita societății, Irina pătrunde tot mai adânc în lumea creaturilor nocturne, folosindu-și noua poziție pentru a elimina riscul apariției unui război.

Însă, orice mișcare greșită îi poate aduce sfârșitul, iar în lumea creaturilor nocturne va cunoaște ce înseamnă cu adevărat trădarea față de propria specie.

 

Notă autor: Cartea a fost scrisă în 2017, și finalizată, iar dat fiind noul context și existența echipei AlMa`s, povestea a primit câteva modificări și un nou titlu, transformându-se din Iubită de un Tiran în Imperiul Muștelor.


Citește și:  Prolog
                       Capitolul 1
                       Capitolul 2
                       Capitolul 3
                       Capitolul 4
                       Capitolul 5
                       Capitolul 6
                       Capitolul 7
                       Capitolul 8
                       Capitolul 9
                       Capitolul 10
                       Capitolul 11
                       Capitolul 12
                       Capitolul 13
                       Capitolul 14
                       Capitolul 15
                       Capitolul 16
                       Capitolul 17
                       Capitolul 18
                       Capitolul 19
                       Capitolul 20

34 de comentarii

  1. Catalina

    Bună….câte capitole sunt din imperiul muștelor? Ador cartea am citit și iubita de un tiran și îmi pare rau ca nu mai este pe wattpad….as vrea sa o publici iar dacă se poate……te rog

    • Bună. Imperiul Muștelor este o carte terminată, dar se editează. Se va posta următorul weekend un nou capitol. Între timp te invităm să citești și restul cărților, respectiv poeziilor de pe site-ul nostru portocaliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus