✨ Noutăți!✨

Salutare, dragii noștri cititori pasionați de povești fascinante! ????
Avem vesti incitante de împărtășit cu voi de la AlMa’s Whispers.ro – locul unde cuvintele prind viață și poveștile devin magie!

✨Cu entuziasmul anului 2024, avem pregătite numeroase surprize pentru voi. ✨

???? Proiecte noi în desfășurare:

1️⃣ Serie Nouă – Mafia Romance (4 cărți):
Intrăm într-o lume fascinantă a pasiunii și intrigilor, unde prima serie va explora povestea a trei cupluri captivante într-un univers plin de mister și pericol. Veți fi prinși într-un vârtej de sentimente și decizii dificile, unde dragostea este pusă la încercare în fața întunericului.

2️⃣ Serie Nouă – CEO Romance (2 cărți):
Pentru cei ce iubesc combinația de putere, succes și dragoste, pregătim o serie specială cu 2 cărți ce vor explora lumea a două cupluri în care carierele lor înalte se intersectează cu flacăra pasiunii. Veți fi martorii unei căutări a echilibrului între dragoste și responsabilitatea afacerilor.

Aceste proiecte sunt rodul pasiunii și muncii noastre constante pentru a vă oferi cele mai captivante povești. Vă invităm să rămâneți alături de noi în această călătorie literară unică!

????Mulțumim pentru susținerea voastră continuă și nu uitați să vă abonați pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și lansări de cărți!

????✨????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus